top of page

Terminale Mobile

Sunt utilizate in diverse aplicatii unde mobilitatea este elemetul de baza. Exista o gama foarte variata de astfel de echipamente , PDA-uri, modele handheld sau pistol grip, echipate cu diverse sisteme de operare si diverse posibilitati de conectare, toate adaptate la cerintele actuale ale tehnologiei.

Datalogic DL-Axist este un PDA cu sistem de operare Android si ecran de 5 inch. Tehnologie de scanare imager atat pentru coduri 2D cat si pentru coduri 1D. Conectivitate  wireless bluetooth ,WIFI, NFC si GPS  si grad de protectie IP67. Este o solutie foarte buna pentru aplicatii de Field  Sales & Service, Mobile POS, Route Accounting, Ticketing, etc

Honeywell Dolphin 60s este un scanphone ce se poate utiliza pentru o gama larga de aplicatii , in special aplicatii care necesita mobilitate in comunicare si transfer de date. Echipat cu posibilitati de scanade 1D/2D, camera foto 5Mp, conectivitate GSM/GPRS, WIFI si bluetooth si sistem de operare Win Ce 6.0.

Datalogic Memor X3 este un terminal mobil destinat aplicatiilor de retail cu un design compact si robust. Sunt disponibile o gama larga de modele configurate in functie de  unitatea de scanare 1D/2D, conectivitate bluetooth si WIFI, sistem de operare WIN CE 6.0 sau WIN CE CORE 6.0.

Honeywell Dolphin 6510 este un terminal mobil destinat aplicatiilor de retail si lite industrial Dispune de un  display de marime mare, posibilitati de scanare 1D/2D , tastatura cu 28/52 taste si conectivitate WIFI. Este echipat cu sistem de operare WIN CE 6.0

Datalogic Falcon X3 este o serie de terminale mobile extrem de durabile , destinate aplicatiilor mobile industriale.Pot fi echipate cu scanner laser Auto Range 1D pentru maximizarea distantei de citire sau cu scannere imager 2D sau extra long range 2D. Conectivitate wireless bluetooth si WIFI.Optional camera foto 3Mp.

Honeywell Dolphin 99GX este o serie de terminale mobile extrem de rezistente destinate iun special activitatilor de management al stocurilor in depozitele mari.Sunt echipate cu scannere 1D si 2D si conectivitate GSM/CDMA si WIFI.De asemenea dispun de ecran mare si tastatura ergonomica.Au gtrad de protectie IP64.

bottom of page