top of page

Imprimante termice etichete

Descktop

Imprimante descktop

Destinate unor aplicatii cu un volum mic de imprimare. Ocupa spatiu redus. Ergonomice si usor de utilizat.

Calitate foarte buna a imprimarii. Posibilitati de conectare diverse si gama larga de accesorii. Software de design etichete gratuit.

Domenii: Retail, Logistica,Transport, Servicii de Curierat, Hoteluri si Restaurante,Ticketing, Farmacii si Spitale

Aplicatii: Etichete de produs, Etichete de traduceri, Etichete de pret, Etichete pentru transport si curierat, Bilete de acces, Etichete de trasabilitate alimentara, Etichete pentru farmacii, Etichete de identificare etc.

Toshiba B-FV4 este o serie de imprimante desktop ce se remarca prin usurinta in utilizare, flexibilitate si consum mic de energie.

Este disponibila atat in versiuni DT cat si  TT ,cu latime de imprimare de pina la 108 mm, rezolutii de 203 si 300 dpi si viteza de imprimare de pina la 150mm/sec.Este disponibila in diverse variante de conectare ce cuprinde USB, LAN, RS232 si Paralel. Optional dispune si de posibilitati de conectare WIFI si Bluetooth.

Toshiba B-EV4 este o serie de imprimante  desktop robuste si flexibile. Sunt disponibile variante DT si TT, de 203 si 300 dpi , cu latime de imprimare de pina la 108 mm si viteza maxima de 127mm/sec. De asemenea dispun de soclu SD card pentru memorie. In varianta standard este echipata cu interfata USB, LAN, RS232 si Paralel. Optional se pot atasa cutter, modul de peel-of, suport estern de rola, tastatura.

Honeywell PC42T este o imprimanta descktop care se caracterizeaza prin simplitate si un cost redus . Este disponibila in varianta TT de 203 dpi, latime de imprimare 104 mm si viteza de imprimare de 101,6 mm/sec. Este echipata cu interfata USB iar optional mai sunt disponibile interfete LAN si RS232.

WS408 DT  TT.jpg

Sato WS4 este un model de imprimanta desktop de ultima generatie care se caracterizeaza prin usurinta in exploatare, flexibilitate din punct de vedere a consumabilelor utilizate si usurinta in integrarea cu diverse aplicatii.

Cu latime de imprimare de 104 mm si viteza de pina la 152 mm /sec este disponibila in diverse variante de conectare precum USB, RS232 , LAN, WIFI sau Blutetooth.

WS2.jpg

Zebra ZD500 este o imprimanta de ultima generatie care dispune de un display mare si taste functionale. Disponibila in 203 si 300 dpi, cu latime de imprimare de maxim 104 mm si viteza maxima de 154 mm/sec. Este echipata cu interfata RS232, USB, Paralel, LAN iar optional poate fi echipata cu WIFI si Bluetooth. Usor conectabila cu dispozitive mobile si in Cloud.

Semiindustriale

Imprimante semiindustriale

Destinate unor aplicatii cu un volum de imprimare mediu. Ergonomice, robuste si flexibile. Gama larga de accesorii si optionale.Software de design si print gratuit.

Domenii: Retail, Logistica,Transport, Ticketing, Trasabilitate, Productie

Aplicatii: Etichete de pret, Etichete de logistica si curierat, Bilete de trasport si acces evenimente, Etichete de trasabilitate si stocuri.

Toshiba B-SA4 este o serie de imprimante care se caracterizeaza prin flexibilitate si usurinta in exploatare. Sunt disponibile doua modele B-SA4TP cu carcasa din policarbonat si B-SA4TM cu carcasa metalica. Rezolutie de imprimare de 203 si 300 dpi ce se poate obtine doar prin schimbarea capului de imprimare. Latime de imprimare de pina la 108 mm si viteza maxima de 152,4 mm/sec. Echipare standard cu interfata USB, LAN si Paralel. Optional se pot atasa cutter, real time clock, modul peel of, interfata I/O.

Honeywell Intermec PD41/42 este o serie de imprimante foarte robuste si usor de utilizat . Sunt disponibile in doua variante PD41 fara display si PD42 cu display. Rezolutii de 203 sau 300 dpi cu latime de imprimare de pina la 105,7 mm si viteza de maxima de pina la 150 mm/sec. Sunt echipate cu interfata USB, LAN, RS232 si optional pot avea Paralel si WIFI. Dispun si de slot pentru flash-card.

Zebra ZT2xx este o serie de imprimante robuste si usor de utilizat. Sunt disponibile doua modele ZT220 fara display si ZT230 cu display. Rezolutii de 203 si 300 dpi, latime de imprimare de 104 mm si viteza maxima de 150 mm/sec. Sunt echipate cu interfata USB si RS232 si optional LAN si Paralel. Are ca optionale, peel of, cutter, Real Time Clock si KDU.

Toshiba B-852R este o imprimanta de latime mare de imprimare , fiind solutia perfecta pentru etichete A4 in rola. Rezolutie 300 dpi, latime de imprimare de pina la 220 mm si viteza de imprimare de 102 mm/sec. Capabilitati de imprimare in retea LAN/WAN foarte bune si nu in ultimul rand un pret foarte bun.

Industriale

Imprimante industriale

Sunt destinate unor aplicatii ce necesita un volum mare de imprimare, rezistenta si fiabilitate  in conditii de utilizare dintre cele mai dificile si calitate foarte buna a imprimarii.Software de design si print gratuit.

Domenii: Automotive, Electronica si Electrocasnice , Food & Drinks, Ind. Prelucrare, Logistica etc

Aplicatii: Etichete produs , Etichete de trasablitate, Etichete de logistica

Toshiba  B-EX4  este o serie de imprimante industriale care cuprinde o gama larga de modele de 203, 305 si 600 dpi si latimi de imprimare de pina la 160 mm. Sunt disponibile atat modele DT (B-EX4D2) cat si  modele TT. B-EX4T1 si  B-EX6T1 cuprinde modele NE ce se caracterizeaza printr-o durata de viata foarte mare a capului de imprimare, iar B-EX4T2  si B-EX6T2 cuprinde modele cu capete de imprimare Flat. Posibilitati de conectare diverse LAN, USB, Paralel, serial, wifi si bluethooth in functie de configurare. Optional se pot instala , cutter, modul peel off si rewinder, interfata I/O, module RFID.module Save Ribbon Sunt creditate Energy Saver

CL4NX_lg.jpg

SATO NX este o serie de imprimante industriale de ultima generatie disponibile in doua latimi fe imprimare, Sato CLNX4 cu latime de imprimare de 108 mm , respectiv SATO CLNX6 cu latime de imprimare de 152 mm . Displayul color, diversele posibilitati de conectare , cat si gama larga de optionale fac din aceste modele unele dintre cele mai bune optiuni pentru aplicatii diverse. Posibilitatea de functionarea stand-alone datorata tehnologiei AEP si posibilitatea conectarii directe de scannere de cod de bare, cantare electronice si tastaturi fac din acest model unul unic pe piata imprimantelor temice

Honeywell Intermec PX este o serie de imprimante industriale , fiabile si robuste. Sunt disponibile doua modele Intermec PX4i si Intermec PX6i cu rezolutii de 203 sau 300 dpi. Posibilitati de conectare diverse USB, LAN, RS232, Paralel in functie de configurare si optional Wifi. Ca si accesorii si module optionale au interfata I/O si module RFID.

Toshiba B-EX4T3 este un model de imprimanta industriala destinata imprimarii la rezolutie de 600 dpi pentru etichete de dimensiuni foarte mici. Poate imprima etichete de pina la 3 mm , cu o stabilitate foarte buna a imprimarii. Este solutia ideala pentru industria electronica, pharmaceutica, sau chimica unde este nevoie de imprimare foarte buna in spatii limitate.

Toshiba B-EX6 este solutia pentru imprimarea etichetelor format A5. Cu o latime de imprimare de pina la 160 mm , viteza de pina la  305 mm/sec este disponibila atat la  rezolutie de 203 dpi cat si  305 dpi . Sunt doua modele , B-EX6T3 cu tehnologie FLAT a capului de imprimare si B-EX6T1 cu tehnologie Near Edge si modul de SAVE RIBBON.

Mobile

Imprimante mobile

Sunt destinate unor aplicatii a caror caracterisitica esentiala este mobilitatea.

Domenii: Posta si Curierat, Ticketing, Logistica , Retail, Spitale, Pharma, POS. Centre de Distributie, Servicii

Aplicatii: Etichete de colet, Bilete, Etichete de stoc, Etichete de produs, Etichete de identificare, Etichete de trasabilitate. Bonuri fiscale, Facturi

PW2 Printers.png

Sato PW2NX este un model nou de imprimante mobile care se caracterizeaza prin usurinta in integrarea cu diverse aplicatii , robustete si fiabilitate. Echipate cu noua tehnologie AEP de la SATO acestea pot lucra in regim stand - alone fiind varianta ideala pentru multe aplicatii din retail, ticketing sau servicii de livrare door-to-door.

bottom of page