top of page

Sisteme de rerulare etichete

De regula , montate in fata imprimantelor , sunt utilizate la rerularea etichetelor imprimate. Unele modele pot avea viteze de rerulare reglabile automat in functie de viteza imprimantei.

Labelmate  MINICAT MC 10 / MC 11 sunt o categorie de rerulatoare de etichete care se caracterizeaza prin simplitate si cost redus. Au viteza reglabila din sursa de alimentare. Pot fi echpate cu miez fix (MC 10) sau cu miez reglabil (MC 11). Au termen de garantie 5 ani.

Labelmate CAT-3 este o categorie de dispensere care pot fi echipate cu brat de reglare automata a vitezei ceea ce le face foarte utile in fata imprimantelor. Viteza de rerulare poate fi reglata si de pe panoul de comanda.Pot fi echipate cu miez fix sau reglabil si sunt disponibile modele care pot rerula etichete pina la 210 mm si role cu diametrul de pina la 300 mm.

Seria de rerularoare de la DPR include mai multe modele de rewindere , toate avand brat de reglare automata a vitezei de rerulare. Pot fi echipate cu miez fix sau reglabil si pot rerula etichete cu latimea de pina la 244 mm ( unele modele)

Sisteme de taiere longitudinala a etichetelor

Se folosesc pentru taierea longitudinala a rolelor de etichete atunci cand este nevoie de separarea in cazul rolelor cu mai multe randuri de etichete. In acest mod se micsoreaza foarte mult timpul de imprimare , se reduce consumul de ribon la imprimare si se mareste durata de viata a capului. In tandem cu  rerulatoare si derulatoare se pot creea statii de taiere longitudinala.Pot fi echipate si cu contoare de etichete

Sisteme de numarare a etichetelor

Aceste sisteme se folosesc la numararea etichetelor in rola. Folosesc un contor presetabil care poate opri numararea la atingerea numarului presetat. Pot fi echipate cu miez fix sau reglabil si pot numara etichete mate  sau transparente. Pot numara etichete pina la 127mm latime. Pot fi echipate cu functia de oprire la detectarea unei etichete lipsa.

bottom of page