top of page

Servicii suport si piese de schimb

Oferim o gama larga de servicii suport si piese de schimb pentru echipamentele furnizate:

Servicii de mentenanta si service pentru intreaga gama de echipamente.

Servicii de instalare si training pentru echipamentele furnizate.

Servicii de mentenanta si service pentru o gama foarte larga de imprimante termice, scannere si terminale de achizitii de date, sisteme de aplicare  Toshiba Tec, Zebra, Intermec, Sato, Carl Valetin, Datamax, Honeywell, TSC, Cipherlab,Datalogic etc. Oferim aceste servicii la cerere sau pe baza de contract. Dispunem de echipamente de back-up si testare,  descktop,  semiindustriale si industriale. Asiguram timp de raspuns scurt si servicii de calitate.

 

Servicii suport pentru gama de aplicatii de design si imprimare etichete. In aceasta categorie intra servicii de training pentru aplicatiile furnizate, servicii de consultanta in eficientizarea procesului de imprimare, integrare cu baze de date, etc.

De asemenea furnizam capete de imprimare pentru o gama larga de imprimante termice, unitati de imprimare in-line si cantare termice  Toshiba Tec, Zebra, Intermec, Datamax, Cab, Carl Valentin, Printronix, TSC, Citizen, Avery/Novexx, Markem, Jaguar, Allen Coding, Bizerba, Digi, etc   . Pentru oferte va rugam sa ne contactati.

bottom of page