top of page

Scannere cod de bare pentru aplicatii generale

Datalogic RIDA DBT6400 este un scanner wireless   de dimensiuni mici care se conecteaza foarte usor la telefon, tableta sau PC. Este disponibil in doua variante, una pentru aplicatiile de retail iar alta pentru aplicatiie de Healtcare

Honeywell Voyager 1602G este un scanner wireless care citeste atat coduri 1D cat 2D , de dimensiuni mici , usor conectabil la telefon, tableta si PC . Este destinat aplicatiilor de Retail si Field Service

Datalogic Heron este o serie de scannere destinate in special aplicatiilor de POS.Sunt  scannere cu fir , usor de utilizat datorita  tehnologiei "Green Spot" si designului ergonomic. Sunt disponibile doua modele  Heron HD3100 pentru coduri 1D si Heron  HD3430 pentru coduri  2D.

Honeywell Voyager 120Xg este o serie de scannere laser singel-line, 1D , disponibile atat cu fir Voyager 1200g cat si fara fir Voyager 1202g. Designu ergonomic, capabilitatile foarte bune de scanare, si durabilitatea fac din acest scanner o alegere foarte buna .

Datalogic QuickScan este o familie de scannere ce curpinde modele cu fir sau fara fir, cu decodare 1D sau 2D. Sunt disponibile modelele OuickScan I Lite QW2100, QuickScan I QD2131, QuickScan LQD2300 si QuickScan I 2400. Acestea acopera o gama larga de aplicatii din retail, POS, office, inventar, verificare preturi, etc

Honeywell Voyager 145Xg este o serie de scannere 1D dar care pot fi ulterior licentiate pentru 2D. Sunt disponibile ata in versiune cu fir Voyager 1450g cat si fara fir Voyager 1452g. Capabilitati de citire coduri foarte buna , inclusiv citire coduri de bare afisate pe display.

Datalogic Gryphon este o famile de scannere  care poate acoperii o gama foarte larga de aplicatii. Cu prinde o gama larga de modele 1D sau 2D ,cu fir sau wireless si de asemenea modele cu carcase antimicrobiene , create special pentru aplicatii de Healthcare. Dispun de capabilitati foarte bune de scanare in diverse conditii inclusiv capturi de imagini si scanare de pe display,  capabilitati de conectare , inclusiv inerconectare in retea Star, ergonomie si durabilitate.

Honeywell Voyager Xenon  1900 este o serie de scannere care pun in practica tehnologia Adaptus 6.0 ,ce asigura o capabilitate de scanare foarte buna pentru o gama larga de aplicatii. Este disponibil in versiuni  cu fir, Xenon 1900g , versiune wireless bluethooth, Xenon 1902g. De asemenea este disponibila (cu fir sau wireless) o versiune capabila sa citeasca codurile de bare imprimate color .Nu lipsesc  de asemenea versiuni cu carcase antimicrobiene pentru aplicatii de Healthcare

Scannere cod de bare pentru aplicatii industriale

Datalogic PowerScan 7000/7100 este o serie de scannere destinate aplicatiilor industriale unde viteza de scanare este un element esential iar pretul trebuie sa fie cat mai mic. Doua combinatii de multiinterfete pentru conectare cu cablu. Destinat codurilor 1D.

Honeywell Hyperion 1300g este un scanner linear image  destinat aplicatiilor lite industrial . Este un model cu fir , capacitate buna de scanare , rezistent si la un cost foarte bun. Are detectie automata a interfetei de conectare.

Datalogic PowerScan 9000 este o familie de scannere care acopera o gama foarte larga de aplicatii industriale.Sunt disponibile doua serii PowerScan 9300 destinate codurilor de bare 1D respectiv PowerScan 9500 destinate si codurilor de bare 2D . Sunt disponibile diverse configuratii in functie de distanta de scanare si posibilitatea de a avea display si taste functionale. Gama cuprinde variante cu fir , multi-interfata PowerScan PD9330,/ PowerScan PD9500 , varianta wireless bluetooth Powerscan PBT9300 / PowerScan PBT9500 si varianta wireless 900 Mhz, Powerscan PM9300 / PowerScan PM9500 . De asemenea pentru toata seria PowerScan 9500 este disponibila si o varianta DPM (Direct Product Marking).

Honeywell 38xx este o familie de scannere destinata aplicatiilor lite industrial dar si altor aplicatii de scanare. Sunt disponibile trei modele 3800r , model cu fir destinat in special apliatiilor de retail, 3800ghd un model cu fir destinat aplicatiilor din automotive, electronica unde este nevoie de scanare coduri high density , si 3820 care este versounea wireless bluetooth.

Honeywell Granit este o famile de scannere destinate aplicatiilor industriale care se caracterizeaza prin  capacitati foarte bune de scanare, extrem de robuste ( IP65) si flexibile. Seria Granit 1280i  este model cu fir , pentru coduri 1D cu distanta de scanare pina la 16,5m, Seria Granit 19xi este o serie disponibila atat cu fir cat si wireless, atat pentru coduri 1D cat si 2D. Seria Granit 198xi este de asemenea o serie disponibila atat cu fir cat si wireless, pentru coduri 1D si 2D cu distanta de scanare de pina la 15m.

Honeywell SR61HD-DPM este o serie de scannere pentru aplicatii industriale care acopera atat coduri 1D si 2D cat si DPM (Direct Part Marking). Sunt disponibile atat modele cu fir cat si wireless.

Honeywell SF61B este o serie de scannere pocket size destinate aplicatiilor industriale mobile. Sunt extrem de robuste ( IP65) , wireless ,usor de conectat la telefon, tableta sau PC si pot scana atat coduri 1D cat si 2D.

bottom of page