top of page

Sisteme de aplicare manuala a etichetelor

Sisteme de aplicare manuala mobile

Sunt destinate imbunatatirii timpului de aplicare  a etichetelor autocolante pe diferite suprafete plane . Sunt recomandate pentru etichetele din hartie cu grosimea mai mare de 50 microni. Pentru alte materiale se recomanda testarea prealabila. Sunt recomandate pentru aplicatiile unde este nevoie de mobilitate si unde pozitia de aplicare nu este foarte restrictiva.

Seria APN

Destinata etichetelor autocolante rectangulare .Senzor mechanic fix

Aplicatoare manuale seria APN

Sisteme de aplicare manuala cu dispenser

In aceasta categorie intra acele dispozitive care permit dezlipirea automata a etichetelor de pe suport pentru a putea fi aplicare manual pe diverse recipiente . Asigura o eficienta ridicata in aplicarea etichetelor acolo unde instalarea unor sisteme automate nu este posibila. Toate aceste echipamente sunt produse in EU la un standard de calitate si fiabilitate ridicat ce le permite a fi utilizate in medii industriale.

Dispensere  DWR-LC
Dispenserele din seria DWR - LC sunt modele de baza, robuste si usor de utilizat la un cost foarte bun ceea ce le face foarte eficiente in reducerea timpilor de aplicare a etichetelor.
 
Sunt destinate doar pentru etichete mate cu latimea maxima de 100 mm . Au doua moduri de functionare , manual - eticheta avanseaza la apasarea butonului, sau automat- eticheta avanseaza automat la preluarea celei precedente.
Constructie robusta pentru utilizare in mediu industrial, senzor cu pozitie reglabila, posibilitate calibrare senzor.
dispensere
Label dispenser DWR-LC
DWR-LC
Dispensere DPR
Dispenserele DPR se caracterizeaza prin usurinta in exploatare, fiabilitate, senzor care poate distinge atat etichete transparente cat si etichete mate, si nu in ultimul rand un pret foarte bun. Sunt disponibile modele cu sau fara contor si afisaj electronic.
Label dispenser Easy SED02
Easy SED02/SED03
Label dispenser Easy DP02
DP02/DP03
Label dispenser DN01
DN01/DN02
bottom of page